Plyšáci pomohou díky našim skvělým zaměstnancům dětem nemocným, po autonehodách a v tísnivé sociální situaci

CSR (tedy Corporate Social Responsibility) pro nás není prázdný pojem nebo další nepříjemná odškrtnutá kolonka splněných korporátních cílů. Právě naopak. Charitativní aktivity děláme vždy s našimi zaměstnanci, nejčastěji jdou podněty na tyto akce dokonce od nich samotných. 

Stejně tak tomu bylo i v případě sbírky hraček, do níž jsme se zapojili díky naší kolegyni Hance Doležalové. Sbírka proběhla už v prosinci - tehdy se vybralo cca 50 kg plyšových hraček! Tyto putovaly do Prahy, kde byly předány jednotlivým sborům hasičů. Tito plyšáci pomohou dětem, které se staly účastníky autonehody nebo jiné krizové situace. Hasiči plyšáka dítěti dají, a ono se se stresem vyvolaným krizovou situací mnohem lépe vyrovná. Na finální předání plyšáků hasičům se můžete podívat tady.

Druhá vlna plyšáků k nám od drobných dárců doputovala začátkem ledna. Celkem se nám sešlo dalších 16 pytlů hraček

2 z nich putovaly do Nízkoprahového centra Dživipen působícího pod Armádou Spásy. Poskytuje zázemí a podporu dětem a mládeži z rodin v tíživé sociální situaci.

Zbývajících 14 pytlů putovalo do Dětské nemocnice, kde zpříjemní pobyt v nemocnici dětem zraněným či nemocným. Na Infekčním oddělení se musí plyšáci průběžně likvidovat, proto jsou drobným dárcům otevřeni během celého roku. ;)

Děkujeme všem, kteří se do této sbírky zapojili a neváhají darovat hračky pro dobrou věc!

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.