Vyrábíme dveře pro kolejová vozidla. Tak ať si toho návštěvy hned všimnou!

Hlavní budova IFE už není stejná jako ostatní šedé kostky v CT Parku Modřice. Jak jste si možná už všimli, otočné vstupní dveře na recepci byly vyměněny, po vzoru dveří na vrátnici, za dveře do vlaku. Víc o tomto mini-projektu ví ale Jaroslav Urban, náš Project Manager.

"V září 2015 se vedení naší společnosti rozhodlo vyměnit otočné dveře na recepci za vlastní nástupní systém s cílem prezentovat se ještě více před našimi zákazníky jako výrobce nástupních systémů pro kolejová vozidla.
Oddělení RailServices bylo pověřeno výběrem neutrálního dveřního systému se základním požadavkem, dostatečně vysoká rovná dveřní křídla s velkým sklem. Pro nový vchod byl vybrán projekt LRT Istanbul s technickou změnou na rámech dveřních křídel a sice místo práškovaného povrchu jsou tato mokře lakovaná. Výroba pohonu (systém RLS), nouzového odemykání a ostatních sestav proběhla na segmentu DU, výroba rámů a středních profilů na segmentu RAW s následným lakováním v segmentu Lakovna. Sklení a konečnou montáž provedl segment FA. Toto vše proběhlo za koordinace oddělení RailServices, jehož servisní technici se postarali o montáž a nastavení všech komponent na dveřní portál. 

Děkujeme všem, kteří se zasadili ať už přímo nebo nepřímo na realizaci tohoto projektu!

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.