Novinky z rozvojového programu G4P

V červnu jsme nastartovali další ročník rozvojového programu Generation 4 People, jehož smyslem je poskytnout klíčovým zaměstnancům takovou podporu a péči, která jim umožní profesní růst, zlepšení nebo stabilizaci.

Už o prázdninách se rozjely workshopy, školení Nenásilné komunikace, běží Leadership, začalo i individuální koučování. V září rovněž odstartoval mentoring, kde jako mentoři působí lidé z řad managementu IFE a KB.

Do druhého ročníku je zapojeno 22 zaměstnanců z různých pracovních pozic. Stejně jako loni má každý účastník vlastní rozvojové zadání, na kterém pracuje. Pro účastníky minulého ročníku G4P probíhají follow-up workshopy na různá témata a řada z nich využívá tréninkovou skupinu nenásilné komunikace, která slouží k nácviku technik a skupinovému rozebrání konfliktních situací.

Důležitou novinkou jsou Řešitelské a podpůrné skupiny, ve kterých se někteří z účastníků G4P setkali v první polovině září. Účelem těchto skupin je vytvořit pravidelný prostor, ve kterém je možné bavit se o tématech přinášených aktuálním stavem firmy, jako je například růst, nabírání nových zaměstnanců, přetížení atd., a společně hledat vhodná řešení. Na prvním setkání jsme mluvili o tom, jak podpořit vnímání růstu firmy jako velkou příležitost a jak posilovat pozitivní náladu a konstruktivní chování ve firmě.

Magda Hájková, HR Manager

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.