Čtvrtý ročník sportovně-charitativní výzvy Rozpumpujme IFE je tady

Letos podpoříme Společnost pro ranou péči, která se zaměřuje na odbornou terénní službu pro rodiny dětí do 7 let, jejichž vývoj je ohrožený v důsledku nepříznivého zdravotního stavu nebo dětí se zdravotním postižením. Vysoutěžené peníze půjdou na financování krizové interventky, která se bude věnovat včasnému záchytu dětí se zrakovými vadami na novorozeneckých odděleních.

Sportovat budeme i pro neziskovku Dnes_pomaham, která propojuje dárce s lidmi, jenž pomoc potřebují, a organizuje mnoho skvělých charitativních akcí. Příspěvek od IFE půjde na projekt Asistenčního psa Arnieho, který bude pomáhat dvojčatům Adéle a Tomášovi a ulehčí jim tak život na invalidním vozíku.

A přispějeme také na zdravotní sestry a pečovatele z Dům pro Julii, což bude unikátní dětský lůžkový hospic v Brně. Pečovatelky a zdravotní sestry Domu pro Julii jezdí za dětmi domů a umožňují rodičům odpočinout si od náročné péče.

Teď už víme, pro koho budeme sportovat, a zbývají už jen ty kilometry. A jelikož máme přihlášených 170 zaměstnanců, tak věříme, že to i letos nasportujeme pořádnou porci kilometrů, a překonáme tak loňských 179 973 kilometrů.

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.