Máte odvahu dělat nové věci? Patříte mezi nás?

Ahoj, jmenuji se Petr a jsem z Mikulova.

Petr Kuba

Atmosférou mi IFE připomíná spíše rodinnou firmu než velký strojírenský koncern.”

Petr Kuba
Operátor montáže dveřních křídel

Jsem vyučený automechanik s nadstavbou provozního technika, ale posledních 9 let jsem rozvážel pečivo. Řízení auta mě bavilo, ale po těch letech už to byla rutina. Vadili mi hlavně časté přesčasy a ne úplně férové jednání ze strany zaměstnavatele. Stále častěji jsem přemýšlel o změně práce a návratu k „mechanice“.

Do IFE mi pomohla známá, která zde pracovala a od které jsem postupně sbíral informace o firmě. Reference zněly dobře, a tak jsem sebral všechnu odvahu, podal jsem výpověď a nastoupil do IFE. Největší obavy jsem měl z prvních několika dní, protože jsem na mechaniku „nešáhl“ skoro 10 let. Po úvodním teoretickém dvoudenním zaškolení mě čekaly ještě tři dny v Tréninkovém centru přímo ve výrobě, kde už jsme zkoušeli montovat, osvěžili si práci s nářadím a seznámili jsme se s programem GRALL, podle kterého probíhají montáže. Praktické školení mi pomohlo osvěžit si základy montáží a přechod do reálného provozu. Díky němu jsem se cítil na pracovišti daleko jistější.

Na práci v IFE se mi líbí, že se nikdo nad nikoho nepovyšuje a hádky jsou zde výjimkou. Když něco pokazím, tak mi nikdo nevynadá, ale řekne mně, ať si příště dávám na danou věc pozor a rovnou mi pomůže. Atmosférou mi IFE připomíná spíše rodinnou firmu než velký strojírenský koncern.

Operátor montáže

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.