V IFE se o nové zaměstnance umíme postarat

Pro každého nového zaměstnance jsme připravili adaptační proces sestávající z několika fází. První dva dny čeká každého nováčka vstupní školení. Ale pozor, žádné nudné korporátní přednášky a prezentace. Úvodní školení jsme proměnili ve skutečný zážitek plný zábavy, emocí a informací. Noví zaměstnanci řeší zapeklité úkoly, seznamují se s jednotlivými pracovišti přímo ve výrobě a často se musí rozhodovat pod tlakem. Školení je interaktivní i díky 3D modelu naší společnosti, který každému nováčkovi pomůže v lepší orientaci. Noví zaměstnanci mají možnost položit dotaz směnovému mistrovi, vedoucímu celého segmentu nebo přímo řediteli IFE-CR.

U kancelářských pozic následuje několikaměsíční adaptační plán, během kterého nového zaměstnance zaučíme na danou pozici. U výrobních pozic následuje několik dní v Tréninkovém centru přímo ve výrobě, kde si každý nový kolega „osahá“ naše postupy a metody nanečisto pod vedením zkušeného trenéra. Teprve pak proškoleného nováčka pustíme „naostro“ do výroby. Abychom mu však ulehčili začátky v ostrém provozu, přidělíme mu jednoho nebo více parťáků tzv. Buddies, kteří mu v začátcích s čímkoliv poradí nebo pomůžou. Tím však nekončíme! Nejnovějším „spojujícím článkem“ v rámci procesu zaškolení je náš nový interní trenér, který se bude pohybovat ve výrobě a starat se zejména o nové kolegy. Jak můžete sami vidět, na zaškolení našich lidí nám opravdu záleží.

Ne, nejsme žádné kancelářské myši. Jsme fabrika, vyrábíme ty nejlepší dveře do metra, tramvají a vlaků, které jezdí po celém světě, a jsme na to patřičně hrdí. Tak neváhejte a přidejte se k nám, protože u nás nové zaměstnance netopíme, ale učíme plavat.

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.