Zaměstnanci IFE-CR mohou nově využívat "zážitkovou kartou" Active Pass

V dnešní době se většina z nás cítí unavená a pod tlakem každodenních povinností. Abychom zvládli dnešní hektickou dobu, měli bychom čas od času vypnout a jít se někam pořádně odreagovat. Je jedno, kdo z nás upřednostňuje sport, zážitky nebo návštěvu wellness. Všechny tyto aktivity si nově mohou naši zaměstnanci vychutnat spolu s zážitkovou kartou Active Pass, která funguje jako měsíční permanentka. 

Kde všude můžete kartu využít?

Active Pass přijímají například ve Sport Centru Viktoria, kde najdete několik atraktivních druhů sportovišť. Můžete si jít zahrát badminton, squash, tenis nebo plážový volejbal.

Pokud si chcete užít nadstandardně vybavené fitness centrum, neváhejte a navštivte jednu z poboček Big1Fitness.

Chodíte radši cvičit s někým, ale stále ještě nemáte toho správného parťáka? Zkuste navštívit některé z center nabízejících skupinové tréninky. Tím je například Weisser Sport Centrum, Kantorfitness nebo 73GYM BRNO, kde se kromě funkčních tréninků můžete naučit i některý z bojových sportů.

Dáváte přednost vodním aktivitám? Právě pro vás je zde Bazén za Lužánkami nebo Aquapark Kohoutovice, kde si můžete vychutnat například perličkovou lázeň, parní saunu nebo užít spoustu zábavy na divoké řece.

Chcete se odreagovat, ale nejste zrovna sportovní typ? Vyzkoušejte například návštěvu leteckých simulátorů Buď pilot, lázní Day Spa nebo únikovou hru v Exitgame Brno.

A pivo za odměnu chutná nejlépe po pořádném výkonu. Vychutnat si ho můžete například po zdolání Horolezecké stěny HUDY nebo při hraní bowlingu. Srazit pár kuželek můžete například na dráze v Maximus Resort nebo Sport Balkán.

Jak získáte v IFE-CR Active Pass?

Active pass si může každý zaměstnanec předplatit z bodů Cafeteria, které dostává v rámci našeho benefitního systému pro zaměstnance.  

U nás se prostě nudit nebudete!

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.